Indlæser, vent et øjeblik...
Danmarks mest erfarne
Hurtig service
ESD sikret værksted
Gratis lånetelefon
Kvalitet i højsædet
Overtagelse af Apple-garanti
24 måneders garanti
ORIGINAL KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
24 måneders garanti på reparationen samt overtagelse af Apple-garanti
GRADE A-KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
6 måneders garanti på reparationen.
Ingen overtagelse af garanti ved Grade A.


Priser for iPhone X reparationerReparation Garanti Pris
iPhone X Skærm Original skærm (Original Apple) 24 måneder 3.500 kr.
iPhone X Bagcover 24 måneder 3.500 kr.
iPhone X Batteri Originalt Apple 12 måneder 600 kr.
iPhone X Ladestik (Lightning dock) 24 måneder 800 kr.
iPhone X Tænd / Sluk Knap 24 måneder 800 kr.
iPhone X Mikrofon 24 måneder 800 kr.
iPhone X Højttaler 24 måneder 800 kr.
iPhone X Volume 24 måneder 800 kr.
iPhone X Kamera (Bag Kamera) 24 måneder 1.300 kr.
iPhone X Kamera (Front Kamera) 24 måneder 1.600 kr.
iPhone X Fejlsøgning Ingen garanti 300 kr.
iPhone X Væskeanalyse Ingen garanti 800 kr.
I tvivl? Spørg os!


iPhone X

Hurtig, tryg iPhone X reparation i Roskilde

Har du brug for en iPhone X reparation og bor du i nærheden af Roskilde, er der god grund til at læse, hvad vi kan tilbyde.
For vil du slippe for lang ventetid og at skulle sende din Apple iPhone X ud på en længere rejse, bør du lægge vejen forbi MacVision på Københavnsvej i Roskilde.
Vi reparerer din iPhone X hurtigt og trygt, giver gratis lånetelefon og samme garanti som producenten.

Det er altid surt, hvis din iPhone X har fået en ridse eller et slag midt i skærmen, eller er blevet beskadiget på anden vis. Endnu værre er det, hvis den en dag slet ikke vil tænde. For så er du jo tvunget til at få den repareret.

De fleste trækker den ellers helst så længe som muligt.
For når de sender deres Apple iPhone X til reparation hos producenten, ved de jo godt, at det oftest tager ufattelig lang tid, at telefonen skal rejse den halve jordklode rundt og at der ikke altid er sikkerhed for, hvordan telefonen bliver repareret.

Få iPhone X reparation med fuld garanti

Bor du i eller omkring Roskilde eller ligger dit arbejde eller din skole her i byen, har du et godt alternativ til at få repareret din iPhone X, som vi synes du bør overveje: Kom forbi med telefonen ude i vores butik på Københavnsvej - eller send den til os med posten. Så bliver telefonen inden for landets grænser.

Vi giver gratis lånetelefon under reparationen, og overtager samtidig Apple-garantien på telefonen. Desuden giver vi op til 24 måneders garanti på alle originale og Grade-A reservedele. Grade-A er reservedele fremstillet efter samme specifikationer og tolerancer som Apples originale dele.

Det vil sige, at du får samme garanti på din telefon og reparation hos os, som hvis du havde sendt telefonen ind til producenten. Samtidig kan vi i mange tilfælde tilbyde billigere reservedele, dog uden den samme garantiperiode.

Den tryggeste reparation af Apple iPhone X

Du kommer heller ikke ud for nogle af de kedelige uheld, som du sikkert har hørt om fra andre. Vi har været med siden den første iPhone, og er derfor nogle af Danmarks mest erfarne reparatører af iPhones herhjemme. Det betyder, at vi aldrig er i tvivl om, hvad vi har med at gøre, og hvad det er, der rent faktisk er galt med din iPhone.

Samtidig er hele vores værksted sikret mod statisk elektricitet (EDS-sikret). Det betyder, at din telefon ikke får et uhensigtsmæssigt elektrisk stød, der i værste fald kan brænde komponenter af eller slette telefonens hukommelse.
Så vælger du MacVision i Roskilde får du en lige så god reparation, hurtigere og på bedre vilkår og betingelser, end du får hos producenten og mange af vores konkurrenter.

iPhone X