Indlæser, vent et øjeblik...
Danmarks mest erfarne
Hurtig service
ESD sikret værksted
Gratis lånetelefon
Kvalitet i højsædet
Overtagelse af Apple-garanti
24 måneders garanti
ORIGINAL KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
24 måneders garanti på reparationen samt overtagelse af Apple-garanti
GRADE A-KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
6 måneders garanti på reparationen.
Ingen overtagelse af garanti ved Grade A.


Priser for iPhone 8 reparationerReparation Garanti Pris
iPhone 8 Skærm Original skærm (Original Apple) 24 måneder 1.800 kr.
Phone 8 Skærm Kopi skærm (Grade A+) 24 måneder 1.300 kr.
iPhone 8 Bagcover 24 måneder 2.300 kr.
iPhone 8 Batteri Originalt Apple 12 måneder 600 kr.
iPhone 8 Ladestik (Lightning dock) 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Mikrofon 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Jackstik 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Højttaler 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Kamera 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Fejlsøgning Ingen garanti 250 kr.
iPhone 8 Væskeanalyse Ingen garanti 800 kr.
iPhone 8 Tænd / Sluk Knap 24 måneder 700 kr.
Phone 8 Volume 24 måneder 700 kr.
I tvivl? Spørg os!


iPhone 8

Hurtig og sikker reparation af iPhone 8 i Roskilde

Trænger din Apple iPhone 8 til reparation og bor du i og omkring Roskilde, er den hurtigste og mest sikre løsning, at lade os reparere den hos MacVision. Vi er et af Danmarks mest erfarne Apple iPhone-værksteder. Samtidig giver vi fuld garanti og overtager Apple-garantien på telefonen. Så får du foretaget reparation af din iPhone 8 hos os, er du lige så godt stillet som hos producenten.

Det er aldrig fedt, når din iPhone 8 får en ridse i glasset eller kommer til skade på anden måde i hverdagen. For det betyder oftest, at du skal undvære din tro følgesvend, mens den er sendt ind til reparation.

Samtidig skal telefonen rejse det meste af verden rundt for at blive repareret. Så det er sikkert med nogen vemod, at du sender den afsted på den farefulde færd.

Reparation af iPhone 8 med fuld garant

Men bor du i eller lige i nærheden af Roskilde, eller kommer du har dagligt, fordi du går på skole eller arbejder i byen? Så har du en alternativ mulighed for at få repareret din iPhone 8. Tilmed undgår du både den lange ventetid, og at skulle sende din iPhone ud på en lang rejse.

I stedet afleverer du den bare i vores butik på Københavnsvej i Roskilde - eller sender den med posten. Så bliver telefonen da trods alt inden for landets grænser. Samtidig får du både gratis lånetelefon mens vi reparerer telefonen og en lige så god garanti og sikkerhed, som hvis du havde sendt telefonen ind til producenten.

Vi overtager nemlig Apple-garantien på telefonen, før vi går i gang med at reparere den. Samtidig giver vi op til 24 måneders garanti på alle originale eller Grade A-reservedele. Grade A-reservedele er produceret efter samme strenge krav til komponentkvalitet og tolerancer samt samme høje kvalitetskontrol, som Apple stiller til deres kinesiske producenter.

På nogle af de dyrere reservedele tilbyder vi oftest også en billigere løsning, dog med kortere garantiperiode.

Få repareret din iPhone 8 i trygge rammer

Vælger du MacVision, bliver reparationen foretaget af nogle af de mest erfarne Apple-reparatører herhjemme. Vi har repareret iPhones og iPads lige siden den første generation. Derfor kan vi oftest også hurtigt finde fejl, som andre reparatører har svært ved at gennemskue - simpelthen fordi vi har kendt Apples iPhone lige fra starten.

Samtidig går vi op i sikkerheden omkring din iPhone. Det medfører f.eks., at hele vores værksted er ESD-sikret. Det betyder, at telefonen ikke bliver udsat for statisk elektricitet eller andet, der kan beskadige den eller dens hukommelse, mens vi reparerer på den.

Så får du MacVision til at så for reparation af din iPhone 8, er din telefon i trygge hænder - og du ved altid hvor den er under hele processen.

iPhone 8