Indlæser, vent et øjeblik...
Danmarks mest erfarne
Hurtig service
ESD sikret værksted
Gratis lånetelefon
Kvalitet i højsædet
Overtagelse af Apple-garanti
24 måneders garanti
ORIGINAL KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
24 måneders garanti på reparationen samt overtagelse af Apple-garanti
GRADE A-KVALITET
Tilsvarende kvalitet af en original skærm.
6 måneders garanti på reparationen.
Ingen overtagelse af garanti ved Grade A.


Priser for iPhone 8 Plus reparationerReparation Garanti Pris
iPhone 8 Plus Skærm Kopi skærm (Grade A+) 6 måneder 1.800 kr.
iPhone 8 Plus Skærm Original skærm (Original Apple) 24 måneder 2.000 kr.
iPhone 8 Plus Bagcover 24 måneder 2.300 kr.
Phone 8 Plus Batteri Originalt Apple 12 måneder 600 kr.
iPhone 8 Plus Ladestik (Lightning dock) 24 måneder 700 kr.
iPhone 8 Plus Mikrofon 24 måneder 800 kr.
iPhone 8 Plus Højttaler 24 måneder 900 kr.
iPhone 8 Plus Kamera 24 måneder 1.000 kr.
iPhone 8 Plus Fejlsøgning Ingen garanti 300 kr.
iPhone 8 Plus Væskeanalyse Ingen garanti 800 kr.
iPhone 8 Plus Tænd / Sluk Knap 24 måneder 800 kr.
iPhone 8 Plus Volume 24 måneder 800 kr.
I tvivl? Spørg os!


iPhone 8 Plus

Tryg iPhone 8 Plus reparation i Roskilde

En iPhone 8 Plus reparation i Roskilde er løsningen for dig, der gerne vil undgå lange ventetider og en farefuld forsendelse af deres iPhone 8 Plus. Bor du i eller i nærheden af Roskilde, kan du nemlig nemt og hurtigt få repareret din iPhone 8 Plus hos os. Endda med samme garanti, som hvis du havde sendt telefonen ind til producenten.

En så stor telefon som Apple iPhone 8 Plus kan nemt komme til skade i løbet af dagen. For den store telefon glider nemt ud af hånden på dig eller falder nemmere på gulvet, fordi den lettere rutsjer ned af skrå flader.

Det er ærgerligt at skulle undvære din Apple iPhone 8 Plus, bare fordi du har været uheldig og fået ødelagt eller ridset glasset, eller telefonen har fået en skade på chassiset. For sender du den ind til producenten, kan der godt gå en rum tid, inden du får telefonen igen.

Sikker iPhone8 Plus reparation med fuld garanti

Bor du i eller i nærheden af Roskilde, kan du springe køen hos producenten over og samtidig undgå en lang og farefuld forsendelse af din telefon. Bare kom ind i vores butik på Københavnsvej med din telefon. Så får du en gratis lånetelefon, du kan bruge, mens vi reparerer din iPhone 8 Plus.

Vi giver op til 24 måneders garanti på alle reservedele, ligesom vi overtager din Apple-garanti på telefonen. Så vælger du at få repareret din iPhone 8 Plus hos os, er du lige så godt stillet, som hvis du havde sendt den ind til producenten.

Reparation i trygge rammer

Hos MacVision har vi repareret iPhones lige fra den første Apple iPhone kom på gaden. Så vi kender alt til iPhone og kan hurtigt finde frem til selv de fejl, som producenten selv hævder er svære at opdage.

Samtidig anvender vi altid originale eller såkaldte Grade A-kvalitet reservedele. Det er reservedele produceret efter de samme skrappe tolerancer og specifikationer, som Apple kører med på deres kinesiske fabrikker.

Endvidere anvender vores værksted en særlig ESD-sikring, som sikrer din telefon mod elektrisk chok som følge af statisk elektricitet.
Så vælger du MacVision i Roskilde til at reparere din Apple iPhone 8 Plus, er din telefon i trygge hænder hele vejen gennem processen.

iPhone 8 Plus