Indlæser, vent et øjeblik...

iPhone Reparation

Vælg din iPhone enhed for at se priser & tilgængelige reparationer

Reparation af Apple iPhone i Roskilde

Apple iPhone er en dejlig telefon – så længe den ikke er i stykker. Får den en ridse eller kan den pludselig ikke tænde, skal telefonen sendes til reparation. Det betyder oftest lang ventetid, før du får din iPhone igen.
Det undgår du ved at sende den til MacVision. Vi giver op til 24 måneders garanti på reservedele og overtager garantien på telefonen. Derved er du lige så godt stillet, som hvis du havde afleveret telefonen til reparation hos producenten.

Du er sikkert rigtig glad for din Apple iPhone. Tit lever du også i lang tid med de ridser og skrammer, som telefonen nemt kan pådrage sig ved dagligt brug. For skal den repareres, betyder det, at du skal undvære den i lang tid.

Desværre åbner ridser og små afslåede stykker af beskyttelsesglasset på telefonen op for, at der kan komme fugt ned i telefonens elektronik. Det kan afkorte telefonens levetid drastisk eller betyde, at der opstår nye og endnu mere omfattende skader på den.

Tryg, nem og hurtig iPhone-reparation til en god pris

Derfor er det altid en god ide at få udbedret skader på din iPhone, så snart du opdager dem. Det kan du få klaret nemt og hurtigt ved at sende telefonen ind til MacVision.

Vi giver op til 24 måneders garanti på de reservedele, som vi anvender, ligesom vi også overtager Apple-garantien på telefonen. Det betyder, at du er sikret lige så godt, som hvis den var blevet repareret af producenten. Samtidig får du en helt gratis lånetelefon, mens vi reparerer din iPhone.

De mest erfarne iPhone-reparatører i Danmark

Hos MacVision har vi repareret iPhones stort set lige siden, de kom frem. Det betyder, at vi kender de forskellige modeller indgående og oftest kan opdage selv de lidt mere spidsfindige fejl hurtigt.

Vores værksted er EDS-sikret, så du ikke risikerer, at din telefon bliver udsat for statisk elektricitet, mens vi arbejder på den. Så hos MacVision er din telefon i de bedste hænder.

Klik dig ind på den iPhone-model du har i menuen eller oversigten herunder og find ud af, hvad din reparation kommer til at koste hos MacVision i Roskilde eller Holte