Indlæser, vent et øjeblik...

iPad Reparation

Vælg din iPad enhed for at se priser & tilgængelige reparationer

iPad reparation i Roskilde

At sende din Apple iPad til reparation er altid surt.
For du skal ikke have haft din iPad længe, før den på det nærmeste bliver uundværlig. Heldigvis kan du hurtigt få repareret din iPad hos MacVision i Roskilde eller Holte.
Vi reparerer alle versioner af Apple iPad lige fra iPad 2 og til den nyeste model. Bare send din iPad til os med posten eller kom forbi vores butik lige ved siden af Roskilde station.

Er din Apple iPad din trofaste følgesvend hele dagen igennem, kan den nemt få skrammer, ridser eller glasset knust. Der kommer også en dag, hvor den måske ikke vil tænde længere. Enten fordi batteriet er gået dødt eller fordi der er opstået en teknisk fejl et eller andet sted.

Normalt vil din eneste mulighed for at få repareret din iPad være, at sende den ind til fabrikken. Det tager lang tid og kræver tit, at iPad’en skal ud på en lang rejse, hvor meget kan gå galt.

Få repareret din iPad trygt og hurtigt i Roskilde

Så er det mere trygt, at komme forbi vores butik i Roskilde med din iPad. MacVision ligger lige i nærheden af Roskilde Station. Så vi er nemme at finde og lette at komme hen til både med bil, bus og tog.

Bor du ikke lige i nærheden af Rosklide, kan du også sende din iPad med posten med en beskrivelse af fejlen. Du kan se prisen på de mest almindelige reparationer, ved at klikke på den version iPad i oversigten herunder, som du skal have repareret.

Sikre reparationer med fuld garanti

Lader du MacVision om at reparere din iPad, får du op til 24 måneders garanti, alt efter om du vælger original eller Grade A-kvalitet på de reservedele, som vi udskifter. Samtidig overtager vi din Apple-garanti på din iPad. Så vælger du at lade MacVision reparere din iPad, er du lige så godt stillet, som hvis du havde sendt din iPad til reparation hos producenten.

Vi er nogle af Danmarks mest erfarne reparatører af Apple-produkter og har været med lige siden den første iPad kom på gaden. Vi anvender de nyeste værktøjer til test, diagnose og reparation og vores værksted er ESD-sikret, så din iPad ikke bliver udsat for statisk elektricitet.

Så er din iPad i stykker? Send den ind til MacVision og få en mere tryg, sikker og hurtig reparation.