Indlæser, vent et øjeblik...

iMac Reparation

Vælg din iMac enhed for at se priser & tilgængelige reparationer

Apple iMac reparation og opgradering i Roskilde

At sende din Apple iMac til reparation er der ikke meget ved. For ud over at den er rasende flot, bliver den også hurtigt uundværlig i hverdagen. Men i stedet for at sende den ind til producenten, skulle du hellere køre eller sende den til MacVision i Roskilde. Vi undersøger og finder fejlen og sørger for, at du ikke kommer til at undvære din Apple iMac længere, end det er absolut nødvendigt.

Du er sikkert stolt af din Apple iMac. Det er en utrolig flot computer, som det ikke er nemt at undvære, når du først er begyndt at bruge den – uanset om det er til arbejde, skole eller fritid. Så hvis den går i stykker, er det noget møg. Sender du den til reparation hos producenten, kommer du til at vente i lang tid på at få den retur. Det samme gælder, hvis du ønsker at opgradere harddisken eller hukommelsen.

Hurtig reparation eller opgradering hos MacVision i Roskilde

Så går det anderledes hurtigt, hvis du vælger at køre til MacVision i Roskilde. Vi bor ikke langt fra Roskilde Station og ligger i forlængelsen af hovedgaden i Roskilde. Så det er nemt at komme frem med både bil, bus og tog. Bor du ikke lige omkring Roskilde, kan du også vælge at sende din Apple iMac med posten med en beskrivelse af, hvad du skal have foretaget.

Er din iMac i stykker, undersøger vi den på vores værksted. Vi har noget af landets mest moderne udstyr til reparation og diagnosticering af fejl og problemer. Værkstedet er ESD-sikret overalt, så du undgår at få computeren ødelagt af statisk elektricitet.

Det giver også større tryghed, hvis du f.eks. skal have udvidet hukommelsen, skiftet harddisken eller ønsker at få sat en SSD-harddisk i din Apple iMac i stedet for den gammeldags harddisk med roterende dele i. Så får du både en mere sikker opbevaring af dine billeder og dokumenter og en meget hurtigere computer.

Fuld garanti på alle reparationer og opgraderinger

Vi giver fuld garanti på alle de reservedele, vi anvender til reparation og opgradering. Vi kan også foretage et serviceeftersyn på din iMac, samt hjælpe dig med andre problemer.

Klik ind på den model Apple iMac, du har og se, hvad de forskellige opgraderinger og reparationer koster.