Indlæser, vent et øjeblik...

MacBook Pro Reparation

Vælg din MacBook Pro enhed for at se priser & tilgængelige reparationer

MacBook Pro reparation og opgradering i Roskilde

En MacBook Pro reparation kommer altid ubelejligt. For oftest tager det lang tid, hvis du sender din MacBook Pro ind til producenten. Så er det meget hurtigere at komme forbi MacVision i Roskilde. Vi finder problemet, mens du venter og reparerer din MacBook Pro hurtigt og sikkert.

MacBook Pro med posten

Du kan også indsende din MacBook Pro med posten. Så reparerer vi den for dig på vores ESD-sikrede værksted, så du ikke behøver undvære din MacBook Pro længere end højst nødvendigt.

At skulle undvære din MacBook Pro er næsten lige så svært, som at skulle undvære den ene arm. Men sender du den til reparation hos producenten, kan du nemt ende med, at komme til at skulle undvære din MacBook Pro i lang tid.

MacVision i Roskilde

Så er det meget nemmere at tage forbi MacVision i Roskilde. Vi bor i kort afstand fra Roskilde Station, så det er nemt at komme hertil, uanset om du kommer i bil eller med bus eller tog. Vi kan undersøge din MacBook Pro på vores ESD-sikrede værksted, mens du venter. Bor du ikke lige i nærheden af Roskilde, kan du bare sende den med posten.

Når vi har fundet ud af, hvad der er galt, aftaler vi de nærmere detaljer omkring reparationen. Så går der ikke længe, før du kan have din MacBook Pro igen.

Reparation eller udvidelse af hukommelse eller lagerplads

Ud over at reparere din MacBook Pro og skifte f.eks. en smadret skærm eller sætte et nyt batteri i, kan vi også udvide hukommelsen eller sætte en større harddisk i computeren, så du får mere lagerplads.
Vi kan også udskifte din gammeldags harddisk med en af de lynende hurtige, moderne SSD-diske, der ikke har nogle bevægelige dele. Så får du både hurtigere svartider og mere sikker opbevaring af dine data.

Vores værksted er som sagt ESD-sikret, så du undgår, at din MacBook Pro bliver udsat for statiske elektricitet. Vi anvender det mest moderne udstyr på markedet til diagnosticering og reparation og er en af landets med erfarne reparatører af Apple-produkter.

Reparation eller opgradering i trygge hænder

Så hos os er din MacBook Pro i trygge hænder – og ventetiden er væsentligt kortere, end hvis du havde valgt at sende din MacBook ind til producenten.

Klik på den Macbook Pro i listen herunder, som du skal have repareret eller opgraderet. Så kan du se, hvad det koster at få foretaget den reparation eller opgradering, du har i tankerne.