Indlæser, vent et øjeblik...

MacVision historie


MacVision startede som HelpMyPC i 2006

David Jürs Schmidt startede i 2006 IT-virksomheden HelpMyPC. HelpmyPC, der lå på Frederiksborgvej i Roskilde, var specialiseret i IT-support inden for såvel PC som MAC produkter.

Fusion blev til MacVision

I starten af 2011 købte HelpMyPC virksomheden "iPhone 112", der reparerede håndholdte Apple produkter i Roskilde og omegn. Fusionen af de to virksomheder blev til det, vi i dag kender som MacVision.

MacVision havde en vision om at give private kunder såvel som virksomhedsejere mulighed for at få repareret alle deres Apple enheder et samlet sted. Derfor flyttede MacVision den 1. august 2011 til nye og større lokaler på Københavnsvej 74, tæt på Roskilde centrum.

Efter flytningen blev MacVision hurtigt kendt rundt omkring i Danmark. Ikke mindst fordi de kompetente og erfarne medarbejdere altid har kunnet assistere kunderne i et hvilket som helst problem med et hvilket som helst Apple produkt – uanset hvordan det er opstået, og uanset om det er en iPhone, en MacBook, en iPad eller ... Ja, vi har faktisk også kompetencerne i huset nu til at reparere Samsung smartphones.

Og kundernes tilfredshed er stor, for MacVision tilbyder den bedste service og de hurtigste reparationstider – dog uden at gå på kompromis med produkternes originale kvalitet.

Herudover ved du altid som kunde, hvor din enhed befinder sig i reparationsprocessen, fordi du har mulighed for at følge den via vores hjemmeside.

Vores vision er simpel. Man behøver aldrig være i tvivl om, hvad man skal stille op med sin defekte enhed, uanset om det er en iPhone, en MacBook eller en iPad, men heller ikke hvis det er en Samsung smartphone. Vi sørger for, at du får den bedste reparation af dine enheder og den bedste kundeservice – hver gang – og hele døgnet rundt.

Det er MacVision!